انتصاب معاون جدید پژوهشی دانشکده کشاورزی

خلاصه خبر: دکتر غلامحسن نجفی با حکم رییس دانشگاه به عنوان معاون پژوهشی دانشکده کشاورزی منصوب شد.

در حکم انتصاب دکتر نجفی که به امضای دکتر محمد تقی احمدی رسیده، آمده است:" بنا به پیشنهاد رییس دانشکده کشاورزی و نظر به تعهد و شایستگی جنابعالی، به سمت معاون پژوهشی دانشکده مذکور منصوب می شوید.

امید است با توکل به خداوند سبحان و بر اساس برنامه های راهبردی دانشکده و دانشگاه، با تدبیر و عزم قوی و مدیریت جهادی، در گسترش حوزه همکاری های تحقیقاتی و تعمیق فعالیت های پژوهشی و کاربردی دانشکده بکوشید و با ایجاد فضای صمیمیت و همدلی، در پیشبرد اهداف دانشگاه و اجرای وظایف تعیین شده در زیر نظر رئیس دانشکده، موفق و مؤید باشید."

همچنين رییس دانشگاه در نامه اي جداگانه از دکتر مسعود شمس بخش ، به خاطر تلاش و خدمات صادقانه ایشان در زمان تصدی معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی تقدیر و تشكر كرد.

گفتنی است دکتر غلامحسن نجفی دانشیار دانشکده کشاورزی، متولد 1358 شهر کرج است. وی مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی از دانشگاه ارومیه و مدارک کارشناسی ارشد و دکتری خود را از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرد. زمینه های تحقیقاتی مورد علاقه دکتر نجفی شامل: مکانیک ماشین های کشاورزی، مهندسی مکانیک و انرژی های تجدیدپذیر می باشد. وی تاکنون بیش از 150 مقاله در مجلات معتبر بین المللی به چاپ رسانده و در مجامع علمی ارائه داده است. غلامحسن نجفی همچنین با استناد به داده های منتشر شده در پایگاه تامسون رویترز ( ISI) و پایگاه طلایه داران علم (ESI) در 12 نوامبر 2015 در زمره يك درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته است.

27 دی 1394 / تعداد نمایش : 4060