برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت اربعین شهادت حضرت اباعبدا... الحسین علیه السلام در دانشکده کشاورزی

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده، در روز شنبه مورخ 29/8/95 همزمان با فرارسیدن اربعین شهادت سالار شهیدان و یاران باوفایشان، معاونت دانشجویی و فرهنگی در قالب "هيئت محبین اهل بیت علیهم السلام دانشکده کشاورزی" مراسم آئيني- عبادي نوحه‌سرايي، مداحي و سينه‌زني را در محل دانشکده برگزار کردند

به گزارش روابط عمومی دانشکده، در روز شنبه مورخ 29/8/95 همزمان با فرارسیدن اربعین شهادت سالار شهیدان و یاران باوفایشان، معاونت دانشجویی و فرهنگی در قالب "هيئت محبین اهل بیت علیهم السلام دانشکده کشاورزی"مراسم آئيني- عبادي نوحه‌سرايي، مداحي و سينه‌زني را در محل دانشکده برگزار کردند.

در اين مراسم مسئولین، دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشکده، در قالب دسته‌ عزاداری و سینه زنی،  با سردادن نوحه و مرثيه در سوگ حضرت ابا‌عبدا.... الحسين (ع) و قمر‌ بني‌هاشم حضرت عباس (ع)، از محل ساختمان مرکزی حركت و پس از ساعتي، در نمازخانه اجتماع کرده و به سوگواري پرداختند و پس از عزاداري نماز ظهر و عصر را به جماعت اقامه کردند .

در پایان این مراسم عزاداران مهمان سفره ی پربركت حسيني بودند.

1 آذر 1395 / تعداد نمایش : 1873