جلسه مشترک رؤسای دانشگاه تربیت مدرس و دانشکده کشاورزی با شهردار منطقه بیست و دو تهران برگزار شد.

خلاصه خبر: در روز شنبه 16/2/96 جلسه ی مشترکی با حضور آقایان دکتر محمد تقی احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس و دکتر علی اصغر طالبی، رئیس دانشکده کشاورزی، با آقای دکتر مولایی، شهردار منطقه ی 22 تهران، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، در روز شنبه 16/2/96 جلسه ی مشترکی با حضور آقایان دکتر محمد تقی احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس و دکتر علی اصغر طالبی، رئیس دانشکده کشاورزی، با آقای دکتر مولایی، شهردار منطقه ی 22 تهران، برگزار شد.

در این جلسه که آقای دکتر حسینی، مدیر دفتر حقوقی دانشگاه، نیز حضور داشت طرفین در خصوص موضوعات فی مابین شهرداری و دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس به بحث و گفتگو پرداختند. از مهم ترین موضوعات مورد بحث می توان به معاوضه ی بخشی از زمین دانشکده در مجاورت بلوار شهید اردستانی با زمینی با کاربری مسکونی و همچنین مسائل مرتبط با عوارض نوسازی و پسماندها اشاره کرد. در پایان این جلسه مقرر گردید که این موضوعات از سوی طرفین تا حصول نتیجه ی مطلوب، پیگیری شود.

19 اردیبهشت 1396 / تعداد نمایش : 2225