دوره ی ایمنی HSE در دانشکده کشاورزی برگزار گردید.

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده، دوره ی ایمنی آزمایشگاه ها تحت عنوان HSE( ایمنی، بهداشت و محیط زیست) به همت معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دوره ی ایمنی آزمایشگاه ها تحت عنوان HSE( ایمنی، بهداشت و محیط زیست) به همت معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی برگزار شد. این دوره ی سه روزه از تاریخ 29/7/96 در سالن اجتماعات شهیدخلوتی دانشکده آغاز شد و در روز دوشنبه مورخ 1/ 8/ 96 به کار خود پایان داد. آقای دکتر غلامحسن نجفی، معاون پژوهشی دانشکده کشاورزی، آشنایی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری دانشکده با موارد ایمنی عمومی (شامل ایمنی لوازم برقی، حریق و ارگونومی) و کمک های اولیه و آموزش نکات ایمنی در حین دوره ی تحصیل به ویژه در زمان انجام آزمایش در آزمایشگاه ها را از جمله ی مهم ترین اهداف برگزاری این دوره ی آموزشی ذکر کرد. آقای دکتر نجفی اظهار داشت: در این دوره ی عمومی دانشجویان کلیه ی گروه های آموزشی دانشکده، طبق برنامه ی قبلی در دو نوبت صبح و عصر در این کلاس ها حضور یافته و ضمن فراگیری آموزش های علمی در پایان گواهینامه مربوط را کسب کردند.

معاون پژوهشی دانشکده همچنین به برگزاری کلاس آموزشی " اطفاء حریق در محیط آزمایشگاه " در دومین روز این دوره در محوطه ی دانشکده اشاره و اظهار امیدواری کرد که این دوره ها در مواقع بروز خطر و حوادث احتمالی به صورت بالقوه برای دانشجویان مثمرثمر خواهد بود.وی در پایان برای همه ی دانشجویان در راه  تحصیل کسب علم و دانش، آرزوی سلامت و موفیقت نمود.

6 آبان 1396 / تعداد نمایش : 1363