نشست صمیمانه هیأت رئیسه دانشکده با اعضای هیأت علمی و معارفه اساتید جوان برگزار شد.

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده، در روز سه شنبه مورخ 2/8/96 نشست صمیمانه ی هیئت رئیسه ی دانشکده کشاورزی با اساتید به منظور معارفه و آشنایی با تخصص اعضای جدید هیئت علمی در محل سالن اجتماعات شهید خلوتی برگزار شد.

به گزارش روابط­­­­ عمومی دانشکده، در روز سه شنبه مورخ 2/8/96 نشست صمیمانه ی هیئت رئیسه ی دانشکده کشاورزی با اساتید به منظور معارفه و آشنایی با تخصص اعضای جدید هیئت علمی در محل سالن اجتماعات شهید خلوتی برگزار شد.

در این مراسم؛که آقای دکتر مجید علیخانی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده، برگزاری آن را به عهده داشت؛ پس از قرائت آیاتی از کلام ا... مجید توسط ایشان و سپس پخش سرود افتخارآمیز جمهوری اسلامی ایران، ابتدا آقای دکتر علی اصغر طالبی، رئیس دانشکده، طی سخنانی اظهار داشت: به نوبه ی خود برای همه ی شما عزیزان در همه شئون زندگی مادی و معنوی آرزوی توفیق دارم و امیدوارم که تلاش و کوشش همه ی ما همراه با رضایت باشد و در مرتبه بالاتر رضایت خداوند تبارک و تعالی را به همراه داشته باشد.از باب من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق تشکر و قدردانی می‌کنم از همه عزیزان که در طی سالیان گذشته تا امروز با تلاش و پشتکار نام دانشکده کشاورزی را بلندآوازه کرده اند. دانشکده‌ای که از نظر شاخص‌های علمی و پژوهشی در دانشگاه تربیت مدرس بی‌نظیر است و این مدیون تلاش همه اقشار دانشکده بویژه اساتید گرامی است.آقای دکتر طالبی گفت: از مجموع 14 عضو هیأت علمی دانشگاه که در سال 1395 در زمره دانشمندان برتر یا یک  درصد در رشته تخصصی خود شناخته شدند 5 نفر مربوط به دانشکده کشاورزی است. تعداد زیادی از همکاران، از گذشته تا امروز در مسئولیت‌های مختلفی از مسند وزارت و وکالت گرفته تا مدیریت در نهادهای مختلف خدمات ارزشمندی را به کشور ارائه دادند و الحمدلله این توانمندی به نسل جوان‌تر هم منتقل شده که بیانگر توانایی مدیریتی اعضای هیأت علمی جوان دانشکده نیز هست.رئیس دانشکده کشاورزی در ادامه گفت: امروز جلسه معارفه اعضای هیأت علمی جوان دانشکده است، به نظر بنده یک عضو هیأت علمی دانشگاه از بدو استخدام دارای موقعیت و جایگاه بر جسته‌ای است که بعد از عمری تلاش و مجاهدت به این جایگاه دست پیدا کرده است و امید داریم که این ارتقا در مراتب اخلاقی و فضایل انسانی نیز حاصل شده باشد و در مورد اساتید محترم دانشکده کشاورزی حقیقتاً اینگونه است.روز گذشته بنده به اتفاق بعضی از اعضای محترم هیأت رئیسه دانشکده توفیق داشتیم که حدود 2/5 ساعت در خدمت اساتید جوان دانشکده باشیم و از دیدگاه ها و نظرات و پیشنهادهای ارزشمند این عزیزان و همچنین مسایل، مشکلات و نگرانی‌های آنها مطلع شویم. جای بسی شکرگذاری است که آنچه اساتید جوان دانشکده بیان کردند و حتی درخواست‌های به حق آنها، در راستای خدمت بیشتر به کشور بود.آقای دکتر طالبی افزود: امروز ما از همکاران جوان خودمان انتظار داریم که در محیط اخلاق مدار و آکادمیک دانشگاه و دانشکده، تعامل سازنده‌ای با همکاران، دانشجویان و کارمندان داشته باشند و با استفاده از توان و انرژی ایام جوانی گام‌های بلندی را برای پیشرفت علمی کشور بردارند و از مدیران محترم گروهها و اساتید با تجربه و قدیمی هم انتظار داریم در سال‌های ابتدایی خدمت حداکثر حمایت را در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی از اساتید جوان داشته باشند.رئیس دانشکده در پایان سخنانش برای همه اساتید دانشکده، از درگاه خداوند متعال سربلندی و توفیق خدمت بیشتر برای اعتلای جمهوری اسلامی ایران مسئلت نمود.

پس از سخنان آقای دکتر طالبی، تعدادی از اساتید جدیدالورود دانشکده کشاورزی با حضور جایگاه، ضمن معرفی خود به ارائه توضیح مختصری در رابطه با نوع تخصص شان و همچنین مراکز آموزش عالی که از آن فارغ التحصیل شده اند، پرداختند و سپس به سوالات دیگر اعضای هیئت علمی دانشکده پاسخ دادند.

روابط عمومی دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به این اساتید ارجمند، برای ایشان سلامتی و موفقیت آرزو می نماید.

7 آبان 1396 / تعداد نمایش : 1640