مراسم جشن میلاد باسعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) در دانشکده کشاورزی برگزار شد.

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده، در روز سه شنبه مورخ 14/9/ 1396 مراسم جشنی به مناسبت میلاد باسعادت پیامبراکرم حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) موسس مذهب جعفری در محل نمازخانه ی دانشکده کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، در روز سه شنبه مورخ 14/9/ 1396 مراسم جشنی به مناسبت میلاد باسعادت پیامبراکرم حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) موسس مذهب جعفری در محل نمازخانه ی دانشکده کشاورزی برگزار شد. در این مراسم پس از اقامه ی نماز جماعت ظهر و عصر،ابتدا حجت الاسلام والمسلمین دلنواز، نماینده دفتر مقام معظم رهبری در دانشکده کشاورزی، طی سخنانی با تبریک این عید بزرگ به بیان مباحث دینی مرتبط پرداخت و در ادامه جشن ویژه ی میلاد،که توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده تدارک دیده شد بود، شامل مولودی خوانی، شعرخوانی مذهبی توسط آقای دکتر مجیدآقاعلیخانی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده اجرا شد، و در خاتمه از حاضرین پذیرایی به عمل آمد.

20 آذر 1396 / تعداد نمایش : 1330