خلاصه خبر: تیمSparrow Hawkدانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس، مقام قهرمانی مسابقات رباتیک کشوری را کسب نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، مسابقات رباتیک کشوری با عنوان کارونکاپ اهواز با حضور تیم­های مختلف از دانشگاه­ها و سازمان­های سراسر کشور به میزبانی صنعت آب و برق اهواز و دانشگاه شهید چمران اهواز طی روزهای24 الی ۲۶بهمن ماه ۱۳۹۶در شهر اهواز برگزار گردید و تیمSparrow Hawkدانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس متشکل از آقایان مهندس توحید زینالی ،مهندس سعید رشنو و مهندس مهران زیادزاده از دانشجویان کارشناسی ارشد گروه مکانیک بیوسیستم دانشکده کشاورزی به راهنمایی آقایان دکتر غلام حسن نجفی و دکتر برات قبادیان به نمایندگی از دانشگاه تربیت مدرس در این دوره از مسابقات حضور یافت و در لیگ پرنده­های سرعتی (Drone racing) با پشت سر گذاشتن سایر رقبا موفق به کسب مقام قهرمانی این دوره از مسابقات کشوری گردید. تیم نخست این رقابت­ها مجوز کسب حضور در رقابتهای جهانی رباتیک در سال آتی میلادی را کسب نمود.

7 اسفند 1396 / تعداد نمایش : 1585