خلاصه خبر: پایان نامه دانش‌آموخته کارشناسی‌ارشد گروه ترویج و آموزش کشاورزی به عنوان پایان‌نامه برتر استان مازندران در حوزه گردشگری انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده،پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد آقای مهندس عزت‌اله غزانی دانش‌آموخته گروه ترویج و آموزش کشاورزی به راهنمایی آقای دکتر مسعود بیژنی و مشاوره آقای دکتر محمد چیذری از طرف کمیته داوران دانشگاه مازندران و اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان مازندران به عنوان "پایان‌نامه برتر در حوزه گردشگری در استان مازندران"انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی است این پایان نامه با عنوان: "نقش سرمایه اجتماعی در توسعه گردشگری طبیعی مردم‏نهاد در استان مازندران"به مطالعه ابعاد سرمایه اجتماعی و نقش آن در توسعه گردشگری طبیعی مردم نهاد در استان مازندران پرداخته است.

روابط عمومی دانشکده این موفقیت علمی را تبریک می گوید

4 اردیبهشت 1397 / تعداد نمایش : 1858