برگزاري دومین کنفرانس جلبک شناسی ایران در دانشگاه تربیت مدرس

خلاصه خبر: دومین کنفرانس جلبک شناسی ایران در دانشکده علوم زیستی دانشگاه تربیت مدرس

مفتخریم به اطلاع برسانیم که دومین کنفرانس جلبک شناسی ایران در دانشکده علوم زیستی دانشگاه تربیت مدرس (تهران، ایران) در تاریخ 9 و 10 بهمن 1397 برگزار خواهد شد.

این کنفرانس به همت انجمن جلبک شناسی ایران، دانشکده علوم زیستی و دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد. این رویداد فرصتی مغتنم برای پژوهشگران عزیز این حوزه خواهد بود تا آخرین یافته های علمی و صنعتی خود را تبادل نمایند و همچنین بستری برای همکاری پژوهشی با استادان سرشناس این حوضه از کشورهای آلمان، آفریقای جنوبی، ایران، اوکراین، تاجیکستان، چین، روسیه و مکزیک فراهم نمایند.

حضور سبز شما در این همایش مایه افتخار و سربلندی ماست و امیدواریم با ارائه بهترین دستاوردهای پژوهشی خود در قالب چکیده­ای 300 کلمه ای ما را همیاری نمائید.

29 آبان 1397 / تعداد نمایش : 1086