نشست کارگروه تخصصی دستگاه های میکروسکوپ الکترونی روبشی به میزبانی آزمایشگاه نانواپتوالکترونیک

خلاصه خبر: نشست کارگروه تخصصی دستگاه هایSEM توسط شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی با هدف تبادل آخرین دستاوردها در راستای تقویت توان علمی کارشناسان و متخصصان این حوزه در تاریخ 20 آذر 1397 به میزبانی آزمایشگاه نانواپتوالکترونیک دانشگاه تربیت مدرس (به مدیریت دکتر وحید احمدی) برگزار شد.

در این نشست، پس از معرفی دانشگاه تربیت مدرس و دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، خلاصه ای از فعالیت های آزمایشگاه نانواپتوالکترونیک (گروه پژوهشی اپتوالکترونیک و نانوفوتونیک) ارائه شد. سپس گزارشی از اهداف و فعالیت های انجام شده توسط شبکه آزمایشگاهی راهبردی و کارگروه SEM بیان شد. در این نشست، جهت انتقال تجربیات اعضا کارگروه، سمینارهای تخصصی در زمینه آماده سازی نمونه های مختلف برای تصویر برداری با SEM، اجزا و کار با مدل های مختلف SEM مدرن و روش های نگهداری دستگاه های آزمایشگاهی ارائه شد. در انتها، اعضای کارگروه از آزمایشگاه نانواپتوالکترونیک بازدید کرده و تجربیات خود در مورد دستگاه های مختلف موجود در آزمایشگاه نانواپتوالکترونیک را به اشتراک گذاشتند.

21 آذر 1397 / تعداد نمایش : 1074