متن کامل خبر


 
جنگل برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم به کار گرفته شود

خلاصه خبر: کارگاه آموزشی بین المللی مدیریت پویای جنگل های طبیعی با حضور اساتید آلمانی و اتریشی 3 تا 5 خرداد 1395 در سالن کنفرانس دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی واقع در شهرستان نور برگزار شد.

 
کارگاه آموزشی بین المللی مدیریت پویای جنگل های طبیعی با حضور اساتید آلمانی و اتریشی 3 تا 5 خرداد 1395 در سالن کنفرانس دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی واقع در شهرستان نور برگزار شد.
در این کارگاه که با حضور مدیریان ارشد و تصمیم ساز، اساتید، همکاران دانشگاهی و کارشناسان نشانه گذار و تصمیم گیر در عرصه حضور خواهند داشت، چهار مدرس از کشورهای آلمان و اتریش به مدت 3 روز به شیوه های حفظ و نگهداری را به شرکت کنندگان آموزش می دهند.
رییس دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی در این دوره آموزشی گفت: برخی از کشورها از وضعیت جنگل استفاده بهینه داشته و برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم از آن بهره می‌برند.
دکتر ریاحی در کارگاه بین‌المللی «مدیریت پویای جنگل‌های طبیعی» که صبح امروز سوم خردادماه در سالن اجتماعات دانشکده منابع طبیعی برگزار شد، اظهار داشت: در طی چند سال اخیر طرح تنفس جنگل را شاهد هستیم که از سوی سازمان محیط زیست و دانشگاه‌ها مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.
رییس دانشکده منابع طبیعی با اشاره به نقش دانشگاه تربیت مدرس در این زمینه، تصریح کرد: در این دانشگاه با تحقیقات و بررسی‌ها انجام شده نقش فعالی را در حوزه مدیریت جنگل بر عهده گرفته ایم. امید است با راهکارهای دست یافتنی در این کارگاه بتوانیم در مدیریت بهینه جنگل‌های کشور به موفقیت‌هایی دست پیدا کنیم.
دکتر اکبر نجفی، دبیر کارگاه بین‌المللی «مدیریت پویای جنگل های طبیعی» نیز گفت: در این کارگاه یک نسخه واحد برای جنگل‌های کشور با ارایه مسائل کارشناسی شده ارائه می‌دهیم. اساتید حاضر در کارگاه آموزشی قصد کپی برداری ندارند و طرحی سازگار با زیست بوم ایران برای مدیریت منابع طبیعی کشور ارائه می‌کنند.
دبیر کارگاه بین‌المللی «مدیریت پویای جنگل های طبیعی» با اشاره به اینکه طرح استراحت جنگل تاکنون 200 میلیون تومان به طرح آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس زیان زده است، تصریح کرد: در گذشته و قبل از اجرای طرح استراحت جنگل این دانشگاه علاوه بر انجام اقدامات عمرانی و ساخت ساختمان آموزشی و پژوهشی، از درآمد جنگل توانست ابعاد جنگل را به مقدار قابل توجهی افزایش دهد.
وی، زمین خواری جنگلی را یکی از آسیب‌های استراحت جنگل عنوان کرد و افزود: ما با طرح استراحت جنگل موافق نیستیم و خواستار اصلاح و بازنگری طرح جنگلداری و بروزکردن طرح‌ها و علمی کردن آن هستیم.


4 خرداد 1395 / تعداد نمایش : 2679