برگزاری اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
خلاصه خبر: اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران با حمایت و همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و صنایع غذائی و با حضور شرکتهای صنایع غذایی داخلی و خارجی بیست و هفتم مهر ماه سالجاری به مدت 3 روز در دانشگاه تربیت مدرس برگزار میشود.
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران با حمایت و همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و صنایع غذائی و با حضور شرکتهای صنایع غذایی داخلی و خارجی بیست و هفتم مهر ماه سالجاری به مدت 3 روز در دانشگاه تربیت مدرس برگزار میشود.
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران با هدف هدایت پتانسیل تحقیقاتی دانشجویان کشور به سمت حل مشکلات و نیازهای صنایع غذایی، فراهم سازی بستر مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع به محققین و دانشجویان کشور، فراهم نمودن زمینه جذب طرحهای پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز شرکتهای صنعتی توسط پژوهشگران و صنعتگران داخلی و خارجی، ایجاد فضای تعامل و هم اندیشی علمی بین پژوهشگران و اندیشمندان حوزههای مختلف علوم و صنایع غذایی، دعوت از اساتید، دانشمندان، محققان، سیاستگذاران و دانشجویان مرتبط با علوم و صنایع غذایی از ایران و سایر کشورها برای ارائه دستاوردهای جدید علمی، پژوهشی و فناوری، گسترش همکاریهای بین المللی در صنعت غذا، برگزاری جلسات هم اندیشی، نشستهای تخصصی، کارگاههای آموزشی و تبادل اطلاعات و در نهایت انعکاس نتایج پژوهشهای انجام شده به بخشهای اجرایی و تولیدی صنایع غذایی برای رفع موانع و مشکلات فراروی و تولید و نیز صادرات محصولات غذایی 27 تا 29 مهرماه سالجاری برگزار می شود.
این کنگره حول محورهای: کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا، روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک، کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی، ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی، امنیت و ایمنی مواد غذایی، بحران آب و صنایع غذایی، غنیسازی مواد غذایی، نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی، میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی، مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی، راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی، فرمولاسیون مواد غذایی، صنایع فرآوردههای گوشتی، صنایع فرآوردههای غلات، صنایع بستهبندی مواد غذایی، صنایع فرآوردههای لبنی، صنایع روغن و سایر پژوهشهای نوین در صنایع غذایی برگزار می گردد.
بر اساس اعلام دبیرخانه اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران مهلت ارسال مقالات سی و یکم تیرماه مقرر گردیده است. علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت کنگره به آدرس www.ifstacongress.ir مراجعه کنند.
4 خرداد 1395 / تعداد نمایش : 4362