متن کامل خبر


 
کارگاه علمی کاربرد بهینه کود با هدف تولید غذای سالم در دانشکده کشاورزی برگزار شد

خلاصه خبر: کارگاه علمی توصیه بهینه کودی به همت انجمن علمی دانشجویی گروه خاکشناسی آذرماه جاری در سالن اجتماعات شهید خلوتی دانشکده کشاورزی برگزار شد.

در این کارگاه علمی که تعداد 60 نفر از دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه و سایر موسسات آموزشی و پژوهشی از سراسر کشور شرکت داشتند، مباحثی همچون تعیین مقدار، نوع و زمان مصرف کود ها به منظور دستیابی نسبی به تولید غذای سالم و افزایش درآمد کشاورزان از سوي دکتر ملکوتی ، استاد بازنشسته گروه خاک شناسی دانشکده، مطرح و به مبحث اهمیت عناصر ریز مغذی گیاهان، از جمله روی، اشاره شد.
دکتر ملکوتی با بیان اینکه مشکل کمبود روی یکی ازاساسی ترین مشکلات تغذیه ای کشور است، بر لزوم استفاده از کود های ریز مغذی از جمله روی تاکید کرد و خاطرنشان ساخت که بیش از 90 درصد مردم کشور از کمبود روی رنج می برند. وی در مورد عوارض کمبود روی در بدن انسان نیز توضیحاتی ارائه نمود و به مهم ترین آن ها بویژه اختلال در فعالیت سیستم های عصبی و کنترلی بدن اشاره کرد.
در ادامه دکتر ملکوتی به بحث کود های فسفاته وارداتی و وجود عناصر سنگین مانند کادمیوم پرداخت و اظهار داشت که اینگونه عناصر باعث به مخاطره انداختن سلامت انسان می گردد و بر نقش موثر نهاد های نظارتی در واردات انواعکودها، اشاره نمود.
گفتنی است دومين روز این کارگاه با پرسش و پاسخ واهدای کتاب از سوي دکتر ملکوتی به شرکت کنندگان خاتمه یافت.


27 آذر 1396 / تعداد نمایش : 1243