متن کامل خبر


 
کسب دو گواهینامه بهداشتی بین‌المللی HACCP و ISO 14001 برای آشپزخانه مرکزی دانشگاه نتیجه تلاش‌های دو ساله مرکز بهداشت و درمان

خلاصه خبر:

مفتخریم به استحضار برسانیم، دانشگاه تربیت مدرس به عنوان اولین دانشگاه کشور موفق به دریافت گواهینامه بهداشتی HACCP(یا سیستم کنترل نقطه بحرانی تجزیه و تحلیل خطرهای بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع مواد غذایی) و ایزو 14001(مدیریت زیست محیطی) برای آشپزخانه پردیس مرکزی دانشگاه شده است. این موفقیت بی‌شک حاصل کار مشترک کارشناسان مجرب مرکز بهداشت، در سایه همکاری کارشناسان اداره تغذیه و همچنین تحت مدیریت و حمایت‌های بی‌دریغ معاونت دانشجویی و ریاست محترم دانشگاه بوده است که با صرف زمان و انرژی‌ باعث کسب این افتخار برای جامعه دانشگاهی کشور شدند. مرکز بهداشت و درمان دانشگاه از سال 96 با استفاده از خدمات مشاور و تیم کارشناسی سیستم‌های مدیریت بهداشت و کیفیت، بهبود مستمر فرآیندهای بهداشتی را در آشپزخانه سرلوحه کارخود قرار داد و پس از برگزاری دوره‌های آموزشی و ممیزی داخلی و با اعتقاد راسخ به وظیفه خود در ارائه خدمات با کیفیت به جامعه دانشگاهی و پیاده‌سازی سیستم بهداشتی مدیریت کیفیت، این مهم در دانشگاه تربیت مدرس اتفاق افتاد و در ابتدای سال 1398 موفق به احراز صلاحیت و دریافت گواهی استانداردهای بهداشتی فوق‌الذکر شد و گواهی‌نامه مزبور در ابتدای سال 1398 از سوی تیم ممیزی شرکت IAS به دانشگاه تحویل گردید.

با توجه به اینکه دانشگاه تربیت مدرس دارای جایگاه بین‌المللی است و خود را تابع قواعد و پروتکل‌های بین‌المللی می‌داند لذا اخذ گواهی استانداردهای بهداشتی HACCP و ایزو به عنوان گامی در راستای ارتقای جایگاه بین‌المللی دانشگاه تلقی می‌شود.

قابل ذکر است که با استقرار و پیاده‌سازی استانداردهای ایزو، وظیفه ما و همکاران در پایبند بودن به استانداردهای بهداشتی تهیه و تولید غذا در آشپزخانه مرکزی، سنگین‌تر شده و با توجه به هدف اصلی این استاندارد که افزایش رضایت ذینفعان یعنی همه دانشگاهیان است، دریافت این گواهینامه‌ها، ابتدای راه تلقی شده و تأییدی برای تداوم حرکت در مسیر ارائه خدمات مطلوب بهداشتی در تهیه و تولید غذا می‌باشد. امیدواریم روز به روز گام‌های جدیدی در پیاده‌سازی استانداردهای بالاتر بهداشتی تهیه و تولید غذا در آشپزخانه برداشته و در مسیر رضایت دانشگاهیان حرکت کنیم. دستیابی به بالاترین و بهترین سطح بهداشتی ممکن و ارائه بهترین خدمات بهداشتی به دانشگاهیان و بهبود مستمر ارائه خدمات از اهداف ارتقاء سیستم های بهداشتی می‌باشد.


26 خرداد 1398 / تعداد نمایش : 317