متن کامل خبر


 
گزارش نشست ویژه روحانیان عضو هیات علمی تربیت مدرس

خلاصه خبر: گزارش نشست ویژه روحانیان عضو هیات علمی تربیت مدرس با حضور ریاست دانشگاه

 گزارش نشست ویژه روحانیان عضو هیات علمی تربیت مدرس با حضور ریاست دانشگاه

به مناسبت سالگرد شهادت آیت الله دکتر مفتح و 27 آذرماه سالروز وحدت حوزه و دانشگاه، نشستی با حضور دکتر فرهاد دانشجو سرپرست دانشگاه تربیت مدرس، حجت الاسلام دکتر سید مهدی ساداتی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت مدرس و روحانیان عضو هیات علمی این دانشگاه برگزار شد.
 در ابتدای این نشست حجت الاسلام دکتر سیدمهدی ساداتی نژاد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حوزه و دانشگاه، آیت الله دکتر مفتح که به حق سالروز شهادت این اندیشمند علم و دین را روز وحدت حوزه و دانشگاه نامیده اند را گرامی داشت و خاطرنشان نمود: فلسفه ی نامگذاری این روز توسط حضرت امام خمینی(ره) به عنوان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، پیوند دادن دو مرکز مهم و سرنوشت ساز کشور که در قاموس حوزه و دانشگاه متجلی شده اند بوده است؛ تا از نتیجه ی این اتحاد، فضای فرهنگی ایران که با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، وارد فضای فرهنگی ای منبعث از آموزه های دین مبین اسلام شده بود، حوزه و دانشگاه بتوانند همچون دو بال، مسیر رسیدن به قله ی تمدن اسلامی را هموار نموده و به سر منزل مقصود برسانند.
 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت مدرس، یکی از دیگر زمینه های وحدت حوزه و دانشگاه را مقابله با مکتب سکولاریسم برشمرد و افزود: اینکه جریان سلطه ی غرب، مکاتب متعدد و ایسم های مختلف را هر از گاهی علم می کند، در واقع از خاستگاه دین ستیزی آن جریان هست و قصد دارد که دین را از ساحت های مختلف زندگی بشر کنار زده و انسان را در برهوت معنا به خود واگذارد. در واقع حمایت از اندیشه ای که در تضاد کامل با آموزه های دینی است.
 حجت الاسلام دکتر ساداتی نژاد عضو هیات علمی دانشگاه تهران، یکی از ثمرات متعدد انقلاب اسلامی و حضور روح بخش حضرت امام خمینی (ره) را همسایه نمودن حوزه و دانشگاه دانست و آن هم به این معنا که اصحاب علم و دین مرزهای مابین خود را برداشته و ضمن حضور در فراسوی خود، به جستجوی یکدیگر بپردازند. ایشان حضور روحانیان در فضای دانشگاه چه به عنوان مدرس و چه به عنوان طلبه و همچنین مراجعه ی اساتید و دانشجویان دانشگاهها به مراکز حوزوی و شرکت در مجامع مشترک را از دستاوردهای این جریان برشمرد و چشم اندازهای آتی این وحدت را، بهره مندی کامل جامعه از دستاوردهای هم مجزا و هم مشترک این دو قطب بسیار مهم و استراتژیک کشور دانست.

در ادامه دکتر فرهاد دانشجو، سرپرست دانشگاه تربیت مدرس، حضور خود در این جمع عزیز را بسیار مغتنم دانست و با اشاره به اهمیت فعالیت های روحانیان دانشگاه که در یک قامت واحد، رسالت های دینی و علمی خویش را توامان انجام می دهند، آن را قابل تشکر و قدردانی وافر دانست و اهمیت آن را خاطرنشان نمود.
دکتر فرهاد  دانشجو با اشاره به تاکید مکرر دین مبین اسلام بر لزوم عقلانیت و پاسخگویی به شبهات مطروحه، برپایی کرسی های نظریه پردازی با حضور علمای حوزه و اساتید دانشگاه را برای دستیابی به وحدت ضروری دانست.
 در ادامه این نشست حاضرین به بیان نکات و دغدغه های خویش پیرامون موضوع پرداخته و بر لزوم رسیدن به بیان مشترک تاکید نمودند.
در پایان این نشست صمیمانه، هدایایی به رسم یادبود و تقدیر توسط مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و سرپرست دانشگاه تربیت مدرس به حاضرین تقدیم شد.

http:// @nahadtmu


1 دی 1400 / تعداد نمایش : 655