متن کامل خبر

اولین جلسه باشگاه علمی گروه مدیریت فناوری اطلاعات

خلاصه خبر: باشگاه علمی گروه مدیریت فناوری اطلاعات

اولين جلسه باشگاه علمي گروه مديريت فناوري اطلاعات دانشگاه تربيت مدرس در تاريخ 30 آبان 1397 در سالن جلسات دانشكده مديريت و اقتصاد برگزار شد. در بخش ابتدايي سخنراني علمي با موضوع "آشنايي با مراكز شتاب دهنده پژوهش در دانشگاه هاي برتر جهان" توسط دكتر علمي شايان برگزار شد. در اين بخش ضمن ارائه ساختار پژوهشي 14 دانشگاه برتر، نمونه هايي از مراكز شتاب دهنده پژوهش معرفي شدند و پيشنهادهايي براي الگوبرداري دانشگاه تربيت مدرس ارائه شد. در بخش تجربي اين باشگاه نيز با همكاري شركت فراگستر، ضمن تشريح مفاهيم مرتبط با مديريت فرآيند كسب و كار، نمونه هايي از تجربيات موفق BPMS ارائه شد. لازم به ذكر است كه جلسات اين باشگاه علمي به صورت ماهانه انجام خواهد شد و مطالب علمي و تجربي متنوع حوزه هاي مديريت فناوري اطلاعات و سياستگذاري علم و فناوري ارائه و به بحث گذاشته خواهد شد.

26 آبان 1397 / تعداد نمایش : 830