متن کامل خبر

برگزاری کارگاه مدیریت تغییر و آموزش طرح تحول راهبردی در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی

خلاصه خبر: کارگاه مدیریت تغییر و آموزش طرح تحول راهبردی در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی برگزار گردید.

• کارگاه مدیریت تغییر و آموزش طرح تحول راهبردی دانشگاه به همراه پرسش و پاسخ با ارائه آقای دکتر نیکبخش معاون محترم اجرایی دفتر PMO مرکزی دانشگاه و مدیر طرح تحول راهبردی معاونت آموزشی، برای استادان و کارشناسان دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی در صبح روز چهارشنبه مورخ 09/08/97در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار شد. در این جلسه پیرامون چرایی تغییر و مقصد سفر تحول، بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در ادامه به اتفاقات و تحولاتی که تا کنون رخ داده، پرداخته شد و پس از پایان، پرسش و پاسخ پیرامون مباحث مطرح شده انجام شد و با توجه به علاقه و پتانسیل های موجود در دانشکده استقبال بسیار خوبی از برنامه جهت آمادگی برای سهیم شدن در این حرکت شکل گرفت. پس از اتمام سخنرانی جلسات فشرده با حضور ریاست دانشکده با مدیران و همکاران بسته های موفقیت برگزار گردید و آقای دکتر نیک بخش به تمامی ابهامات پاسخ گفت. در اتمام برنامه نیز جلسه هم اندیشی با دانشجویان فعال در انجمن های علمی دانشجویی با حضور معاون محترم دانشجویی فرهنگی اقای دکتر غلامعلی فر برگزار شد و پیرامون نقش دانشجویان در برنامه تحول راهبردی مباحثی مطرح شد و به پرسش ها پاسخ داده شد. امید است که با حرکت در مسیر این طرح بر اساس آگاهی و اشتیاق، هر چه بیشتر شاهد موفقیت های روزافزون دانشگاه و خانواده بزرگ تربیت مدرس باشیم . .

• 14 آبان 1397 / تعداد نمایش : 1344