متن کامل خبر

آگهی استخدامی كانون پتنت ايران جهت توسعه تيم جستجوي نوآوري

خلاصه خبر: كانون پتنت ايران جهت توسعه تيم جستجوي نوآوري خود از فارغ التحصيلان كارشناسي ارشد يا دكتري در رشته مهندسي مكانيك از دانشگاه هاي برتر كشور با شرايط زير دعوت به همكاري به عمل مي آورد

كانون پتنت ايران جهت توسعه تيم جستجوي نوآوري خود از فارغ التحصيلان كارشناسي ارشد يا دكتري در رشته مهندسي مكانيك از دانشگاه هاي برتر كشور با شرايط زير دعوت به همكاري به عمل مي آورد:
علاقه مند بودن به كار ارزيابي اختراعات: به دليل سختي و حساسيت فراوان كار و نياز به تسلط بر مباحث حقوقي و فني امور مربوط به پتنت همزمان با نياز به تخصص فني در حيطه موضوع اختراع.

واجد ويژگي هاي اخلاقي: تعهد كامل نسبت به رعايت زمانبندي ها و انجام با كيفيت وظايف؛ كنجكاو، دقيق و داراي پشتكار؛ داشتن روحيه كار تيمي و ارتباط موثر كاري با ساير همكاران؛ اشتياق براي آموزش و پيشرفت مستمر؛ داراي انعطاف پذيري در زمينه پذيرش اشتباهات، نواقص كار و اصلاح آنها؛ داشتن حوصله و سعه صدر.

توانمندي و تخصص علمي همراه با توانايي استدلال كردن و مباحثه فني: اشراف كافي به موضوعات مختلف علمي و گرايش هاي متنوع رشته مهندسي مكانيك به صورت كلي و در عين حال توانايي فهم و تسلط كامل به جزئيات يك موضوع خاص بر حسب نياز؛ ايجاد تعادل ميان جزئي نگري و كلي نگري؛ داشتن اطلاعات كلي در زمينه هاي علمي مختلف مرتبط با مهندسي مكانيك نظير حرارت و سيالات، كنترل و رباتيك، سيستمهاي انتقال قدرت، توليد انرژي و نيروگاه، تجهيزات پزشكي، هوا و فضا، ساخت، توليد و طراحي ماشين آلات و ... .

داراي قدرت جستجوي بالا در حوزة فني و علمي مورد نظر و قابليت استفاده از ابزارها و امكانات موجود در اينترنت (مانند استفاده از امكانات متنوع موجود در موتورهاي جستجوگر قوي مانند گوگل و ...)

آشنايي و يا سابقه فعاليت با نرم افزارهاي برنامه نويسي، طراحي سه بعدي و شبيه سازي و داشتن ذهن فعال به منظور تجسم سه بعدي اجسام و درك جزئيات طرح ها و نقشه هاي سه بعدي.

تسلط كافي به زبان انگليسي به ويژه در Reading، براي مطالعه و درك عميق مفاهيم فني و علمي كليه منابع علمي موجود (مقاله، پتنت، كتاب، سايت و ...) در حوزه مورد نظر.

برای اطلاعات بیشتر درخصوص اگهی استخدامی اینجا کلیک کنید.

16 تیر 1400 / تعداد نمایش : 617