متن کامل خبر

برگزاری دومین دوره طرح کیمیا

خلاصه خبر: دومین دوره طرح کیمیا با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی شریف با هدف ارتقای دانش و مهارت جوانان مستعد و علاقه مند عرصه فناوری و نوآوری کشور و تامین نیروی انسانی مورد نیاز زیست بوم نوآوری اجرا می شود

پس از برگزاری موفق نخستین دوره طرح کیمیا در سال 96، دومین دوره آن با هدف ارتقاء آگاهی، دانش و مهارت علاقه مندان به فعالیت در حوزه کسب و کارهای دانش بنیان و نهادهای فعال در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور (شرکت‏هایی نظیر شتاب‏ دهنده‏ ها، صندوق‏ های سرمایه‏ گذاری خطرپذیر، مراکز رشد و …) با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار خواهد شد.

در دوره اول این طرح آموزش و توانمندسازی 100 نفر از علاقمندان به فعالیت در این حوزه در قالب 100 ساعت کارگاه های تخصصی، 40 ساعت دوره های بینشی و مهارتی ، 20 یاعت منتورینگ، 80 ساعت کارآموزی، آزمون و همچنین تور و بازدید از نهادهای نوآوری و کارآفرینی کشور، انجام پذیرفت و تعداد مناسبی از این افراد جذب نهادهای فعال در حوزه نوآوری کشور شدند . در نظر است دومین دوره طرح مذکور نیز در سال جاری برگزار گردد.

اطلاعات تکمیلی در سایت kimia-college.ir nv در دسترس است.

20 شهریور 1397 / تعداد نمایش : 14